Wetenschap & Werkzaamheid

Ondersteund door de wetenschap

Wat maakt LumnaGlow zo effectief? Al onze collageenproducten zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van vooraanstaande gezondheidsorganisaties en wetenschappelijk onderzoek. We hebben duizenden uren besteed aan het onderzoeken van de beste ingrediënten en hebben een grondig testproces doorlopen. Het resultaat? Geweldige collageenproducten die niet alleen effectief zijn, maar ook nog eens perfect bij jou passen.
hi_res-9a-REACTIVLYBV_r1_04O_0019

✓ SUPER KRACHTIG

✓ WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

✓ HEERLIJKE SMAAK

✓ ALL-IN-ONE

beautiful-young-woman-trying-beauty-products_1

De drie bouwstenen voor een collageen boost

Onze innovatieve formule begint met 3 bouwstenen die zorgen voor een krachtige collageenverrijking: marine collageenpeptiden, vitamine C en hyaluronzuur. Deze dynamische trio werkt samen om jouw huid te laten stralen! De marine collageenpeptiden zijn de essentiële bouwstenen die jouw lichaam voorzien van een extra dosis collageen, terwijl vitamine C als een trouwe partner de collageensynthese ondersteunt en jouw huid gezond houdt. En laten we het niet vergeten, hyaluronzuur - de ultieme held die zorgt voor intense hydratatie en ervoor zorgt dat jouw huid soepel en gehydrateerd blijft.

De krachtige boost voor jouw lichaam

Wanneer je onze collageen booster inneemt en deze bouwstenen geactiveerd worden, zul je versteld staan van de versnelde opname in je lichaam. Onze unieke formule fungeert als een snelle doorgang, waardoor collageen en andere belangrijke voedingsstoffen moeiteloos de barrières doorbreken en via een VIP-route direct in je bloedbaan belanden. Het resultaat? Je kunt sneller profiteren van de onmiskenbare voordelen van collageeninname. Laat jouw lichaam de voordelen voelen en geef het de boost die het verdient!
creative-mirror-background-with-young-woman_1

Dubbele dosis voordelen

Superkrachten voor jouw welzijn

Bij ons draait alles om dat ene magische ingrediënt - onze hoogwaardige marine collageenpeptiden! Maar dat is niet alles - we voegen ook nog eens extra voordelen, voedingsstoffen en functionele ingrediënten toe om aan al jouw wellnessbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar meer energie of een stralende schoonheid, wij hebben het allemaal!

Verbazingwekkend Effectief

Bij ons krijg je altijd collageen in hoge doseringen per portie, en dat betekent dat je resultaten ziet in weken, niet maanden. We gaan voor resultaat, en we gaan ervoor met volle kracht!

Een Ware Smaakexplosie

In tegenstelling tot anderen merken, garanderen wij een perfecte smaakbeleving. Bij ons is het niet alleen effectief, maar ook nog eens een feestje voor je smaakpapillen!

Wetenschappelijk Bewezen

Ons team van experts heeft duizenden uren aan onderzoek besteed om ervoor te zorgen dat onze geavanceerde formules worden ondersteund door de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen.

Nog niet overtuigd?

Je hoeft ons niet zomaar te geloven. Lees gewoon eens door onze beoordelingen en leer van degenen die de stralende 'glow' al hebben ervaren. Ze kunnen je alles vertellen over de magie van LumnaGlow!
beauty-profile-shot-beautiful-adult-woman-smiling-laughing-touching-clean-healthy-facial-skin-without-wrinkles-concept-antiaging-skincare_1

De ultieme versie van jezelf

Of je nu wilt pronken met een stralende huid of gewoonweg wilt genieten van een geweldig gevoel, wij hebben precies wat je nodig hebt. We geloven dat jij het verdient om op je best te presteren en je optimaal te voelen.