Verzending & Retourneren

Verzending

Ons doel is om jou een snelle en betrouwbare bezorgservice te bieden.

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, wordt deze verwerkt door ons distributieteam.

Dit proces kan tot 24 uur duren en werkt van maandag tot en met vrijdag (exclusief feestdagen).

Bestellingen die na 16.00 uur worden ontvangen, worden de volgende ochtend verwerkt.

Zodra jouw bestelling is verwerkt en verzonden, ontvang je trackinggegevens via e-mail.

Zorg ervoor dat je jouw adres dubbel controleert voordat je jouw bestelling bevestigt bij het afrekenen.

Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jouw bestelling tijdig bij jou aankomt, kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor vertraagde levering veroorzaakt door een derde partij.

Als je je zorgen maakt over de locatie van jouw pakket, neem dan eerst contact op met PostNL. Zorg ervoor dat je jouw trackingnummer vermeldt.

Verzendkosten & Bezorgtijden

De geschatte bezorgtijden hieronder zijn slechts schattingen en kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren buiten onze controle.

België - GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €75

Voor bestellingen onder €75 geldt een vast tarief van €5,95.

Het duurt ongeveer 24 uur om bestellingen te verwerken (maandag - vrijdag) en de bezorging duurt doorgaans tussen 1-2 werkdagen.

Alle bestellingen worden verzonden via de PostNL-trackingservice.

Nederland - GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €75

Voor bestellingen onder €75 geldt een vast tarief van €8,95.

Het duurt ongeveer 24 uur om bestellingen te verwerken (maandag - vrijdag) en de bezorging duurt doorgaans tussen 1-2 werkdagen.

Alle bestellingen worden verzonden via de PostNL-trackingservice.

Terugbetalings- en retourbeleid

We hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je binnen 30 dagen na ontvangst van je artikel een retourverzoek kunt indienen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongeopend en ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Zorg er ook voor dat je de bon of het aankoopbewijs hebt.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via support@lumnaglow.com.

Indien je retourverzoek wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket kunt retourneren.

Let op: we accepteren geen artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend.

Voor eventuele vragen over retourzendingen kun je altijd contact met ons opnemen via support@lumnaglow.com.

Schade en problemen:

Controleer je bestelling direct bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd of verkeerd is, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Ruilen:

De snelste manier om te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het item dat je hebt te retourneren en vervolgens een aparte aankoop te doen voor het nieuwe item.

Terugbetalingen:

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten we je weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Indien goedgekeurd, wordt de terugbetaling binnen 10 werkdagen automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en bijboekt. Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via support@lumnaglow.com.

Vestigingsadres: RDR Walter Van Havrelaan 22 B.9, 2900 Schoten, België
E-mail: support@lumnaglow.com